Språkmåleri

Hej

Här får ni text och bilder från vårt samarbete med Språkcaféet i Skene.

Två måndagskvällar, 16:e och 23:e april, har Framnäs ateljé varit fylld av en ny grupp besökare. I samarbete med Sassa Starborg och Eva Berglund från Språkcaféet i Skene har Marks Konstgrafiska Verkstad bjudit in till två kvällar med skapande aktivitet. Ett 15-tal personer i skilda åldrar med olika bakgrunder, med det gemensamma att de alla relativt nyligen har kommit hit till Mark från olika delar av världen, kom till Framnäs för att måla och prova på grafik. Värdar från Marks Konstgrafiska Verkstad har varit Marie Nilsson, Åsa Lom, Carola Melo, Gunilla Karlsson och Tor Udd. Under de två kvällarna var det ett intensivt arbete, det fanns knappt utrymme för fikapaus. Första kvällen målades det på ett gemensamt papper plus att alla fick prova på att trycka screentryck. Andra kvällen fick alla prova på att göra en torrnål plus att vi arbetade vidare på första kvällens papper.

Dadir noor Adan


Söndagsverkstad

Hej

I morgon söndag 22 april 11.00-14.00 har vi sista söndagsverkstaden för denna termin.

20 kr i materialavgift för medlemmar, 40 kr för övriga.

Välkommen


Anneli Hafwsörn

På tisdag 17 april 19.00 är det kulturafton på Framnäs. Anneli Hafwsörn håller i en kväll som kommer att innehålla uppläsning, musik och mer därtill.

Välkommen

Earth hour, bilder

Det blev en fantastisk kväll uppe på Framnäs i går. 38 personer kom. Vi lyssnade på Sju strömmar som spelade folkmusik med sättningen trombon, kajun och sång, Bo Scharping som berättade och läste ur sin nya bok "Spår från Europa" och Shamrock som spelade gammal och ny musik, akustiskt en kväll som denna. Här får ni några bilder från kvällen.RSS 2.0