Årsmötessnack

Skickade detta till Markbladet idag

Det är bara att hänga på, mer information kommer, Tor

Marks Konstgrafiska Verkstad höll sitt årsmöte i Framnäs Ateljé i Kinna den 3 mars. Ett 20-tal medlemmar deltog. Den nya styrelsen är Rune Persson, ordförande, Tor Udd, sekreterare, Dan Persson, kassör, Carola Melo, Kili Siimes och Marie Nilsson ledamöter, Vivi-Anne Bengtsson och Åsa Lom suppleanter.

2010 var ett mycket aktivt år för föreningen och 2011 ser ut att bli lika aktivt.

Den viktigaste punkten på kvällen var planeringen av årets verksamhet.

Lördagen 26 mars kommer det att vara öppet på Framnäs mellan 19.30 och 21.30 för alla som vill vara med på Earth Hour-manifestation. Det blir knytkalas och levande ljus.

Söndag 27 mars 10.00-14.00 är det Söndagsverkstad, familjeverksamhet för medlemmar.

Onsdag 30 mars 19.00 är det berättarkväll med sagor och sägner.

Lördag 9 april 11.00-17.00 håller vi öppet för ett annat arrangemang. Alla markbor är välkomna upp för att måla en tavla på temat ”Kärlek”. Vi hoppas på 100 uttryck som sedan kan visas upp i matsalen på Rönnängs äldreboende i Kinna och på biblioteken under sommaren.

Vi kommer också att vara delaktiga i en utställning om trädgården som kommer att hålla öppet på Rydals museum under sommaren.

Eftersom föreningen i år fyller 35 år kommer vi dessutom att ha en medlemsutställning på Rydals museum på temat ”Återbruk-Återblick” november 2011-februari 2012. Den utställningen kommer vi även att arbeta med under sommarkursen i augusti.

Under årsmötet lottades ett grafiskt blad av Hildegun Larsson ut bland deltagare på mötet, lycklig vinnare blev José Melo.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0